fbpx

Elke maand
6 geselecteerde
speciaalbieren

ELKE MAAND
6 GESELECTEERDE
SPECIAALBIEREN

Hoe werkt het?

Je wilt echt lekker speciaalbier ontvangen elke maand? Zes unieke flesjes komen jouw kant op! Dit kost slechts 16 euro. Elke laatste woensdag van de maand ontvang jij jouw speciaalbier box! Aanmelden kan eenvoudig via whatsapp (de knop hieronder). Je ontvangt dan een Tikkie. Wanneer je de Tikkie betaald, worden de bieren geleverd. Wanneer je de Tikkie niet betaald is er niets aan de hand. Geen spam- of pushberichten. Stuur ons een berichtje via onderstaande knop met je adresgegevens en geniet mee! 

Elke maand 6 nieuwe geselecteerde speciaalbieren!

Voor maar 16 euro!

Met gratis bezorging in de regio Barneveld!
Woon je in de regio Barneveld? Dan brengen wij de BiermaniaBox ook nog eens GRATIS bij jou thuis!
Woon je wat verder weg?
Niet woonachtig in regio Barneveld, maar toch elke maand willen genieten van 6 geselecteerde speciaalbieren? Geen probleem! Wij verzenden onze BiermaniaBox via PostNL in heel Nederland, er komt dan wel €3,95 aan verzendkosten bij. Ook is het mogelijk om een dubbele BiermaniaBox te bestellen, dit kost €27 exclusief verzenden.

In drie stappen het bier in jouw koelkast!

Aanmelden

Bij Biermania zit je nergens aan vast. Aanmelden gaat verrassend eenvoudig door ons een appje te sturen. Dit kan via onze website, maar je kunt ons ook zelf een bereiken op 06 – 266 951 65. Wij zullen dan vragen welke BiermaniaBox je wilt, en op welk adres het afgeleverd kan worden! Natuurlijk staan we ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Toch niets voor jou? Geef het aan en we halen je van de lijst! 

Betalen

Betalen gaat bij Biermania met een uniek systeem. Geen automatische incasso’s. Wij maken gebruik van Tikkie. Als je aangemeld bent, en dus op de Whatsapp-lijst staat, dan ontvang je van ons een Tikkie (van 16 euro) als de BiermaniaBox weer klaar is om te verzenden. Deze kun je eenvoudig betalen door op de link te klikken. Je hebt hier 7 dagen de tijd voor. Na 5 dagen volgt een eenmalige betalingsherinnering

Koelkast

Dit is de meest makkelijk stap van de drie. Nadat jij de Tikkie hebt betaald gaan wij direct aan de slag. Alle boxen worden klaargemaakt en op de laatste woensdagavond van de maand staan wij bij jou voor de deur. Het enige wat je dan nog moet doen is de BiermaniaBox open maken en het bier in de koelkast zetten. Jij kunt weer verder waar je mee bezig was. Makkelijker gaat het niet worden! 

Wat zit er in de biermaniabox?

onze klanten vertellen...


Zeer tevreden, goede service! Netjes verpakt en er zitten zelfs bierviltjes bij de geleverde biertjes! Het is elke maand weer uitkijken naar de biertjes. Echt super handig, briljant concept!
Pascal Lether

Mooi, innovatief concept. Ik sla wel eens een maandje over, en dit is geen probleem. Ik word regelmatig weer verrast door de kwaliteit. Echt lekker craft beer.
Michel van den BergDe biertjes zijn erg lekker! Ook het gemak vind ik prettig! Tikkie en klaar!
Erik Beijer

Dankzij het persoonlijke contact met Otto ben ik speciaalbier veel meer gaan waarderen. Ik word door de pakketten uitgedaagd om nieuwe smaken te proberen.
Jordi Lodder
1
Klanten blij gemaakt
1
Bieren geleverd
1
soorten op voorraad

Otto Kieft

Eigenaar, bierkenner

Welkom bij Biermania. Ik ben Otto, en de eigenaar van Biermania. Speciaabier is in de loop van de jaren echt een hobby van me geworden. Wat begon als een hobby groeide uit tot een verslaving naar nieuwe smaken. Na 300 speciale bieren ga ik nu anderen helpen met ontdekken van speciale bieren, die niet in elke supermarkt te vinden zijn. Nu ik Biermania gestart ben komt een lang gekoesterde droom uit. Zelf ondernemen. Dat speciaalbier hier een belangrijke rol in speelt vind ik helemaal fantastisch.

Hennyette

All-round Hulp

Ik help Otto overal waar nodig. Samen de packs klaarmaken, administratie, en eigenlijk alles waar Otto geen tijd voor heeft. Ik drink zelf zelden speciaalbier. Soms proef ik mee, maar geef mij maar een mooie rode wijn. Het selecteren laat ik dan ook helemaal aan Otto over. Over al het andere heb ik wel een mening. Dus soms zijn we het niet samen eens, maar samen gaan we voor de beste kwaliteit. 

Hennyette

All-round Hulp